HALLITUS

MINNA HALME 

Hallituksen puheenjohtaja

Minna Halme (KTT) on vastuullisen liiketoiminnan professori Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa ja Aalto Sustainability Hubin johtaja. Hän on työskennellyt vastuullisen liiketoiminnan parissa vuodesta 1990 sekä Suomessa, Ruotsissa Lundin yliopiston Kansainvälisessä Ympäristötalouden Instituutissa että USA:ssa Georgetownin yliopistossa. Hänen tutkimuksensa keskittyy kestävää kehitystä edistäviin liiketoiminnan innovaatioihin, joilla ratkaistaan ympäristöongelmia ja globaalia köyhyyttä.

 

Minna on Suomen Kestävän Kehityksen Asiantuntijapaneelin jäsen sekä Keskuskauppakamarin että SOK:n kestävän kehityksen neuvonantajaryhmien jäsen. Lisäksi hän on toiminut presidentti Halosen neuvonantajaryhmässä YK:n kestävän kehityksen paneelityössä. Hän on palkittu tieteellinen ja yhteiskunnallinen vaikuttaja ja opettaa kestävän liiketoiminnan kehittämistä sekä Aalto-yliopiston maisteriohjelmissa että yritysjohtajille.
 

Minna toimii hallituksen puheenjohtajana ja tuo mukanaan asiantuntijuutensa vastuullisen liiketoiminnan saralla.

Tuula jokipaltio 

Tuula Jokipaltio (HSE) on kokenut henkilöstöasiantuntija, jolla on pitkä kokemus organisaatioiden, johtamisen ja osaamisen kehittämisestä niin media- kuin it-alalta. Tuulan ammatillisen kiinnostuksen kohteena on nykyään erityisesti kulttuurin muotoilu sekä työn merkityksellisyys ja vastuullisuus osana työntekijäkokemusta. Tuula on vahva strategi ja yksi Infinen perustajista. Tuulan nostaa hallituksessa osaltaan näkyville vastuullisten tekojen merkitystä organisaatioiden työnantajamielikuvan ja tulevaisuuden kilpailukyvyn kannalta.
 

Markus myhrberg 

Markus Myhrberg (AA, VT) on osakkaana Lexia Asianajotoimistossa vastuualueenaan IPR-, teknologia- ja datapalvelut. Hän avustaa erityisesti immateriaalioikeuksiin, teknologiaan, tietosuojaan, markkinointiin, lisensointiin, kansainvälisiin sopimuksiin sekä osakassopimuksiin ja rahoituskierroksiin liittyvissä toimeksiannoissa. Markus toimii neuvonantajana ja hallituksessa myös useissa kasvu ja startup-yrityksissä. Markus tuokin mukanaan strategisen osaamisensa lisäksi laaja-alaisen kokemuksensa startup-ekosysteemeistä sekä konseptien kaupallistamisesta.

Mikko Syrjänen 

Mikko Syrjänen (KTT, DI) on strategian ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen sekä hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ). Hän työskentelee tällä hetkellä liiketoiminnan kehitystehtävissä Gasumilla. Mikolla on vankka kokemus strategiajohtamisessa, liiketoimintastrategiassa ja markkinatiedossa. Hän on työskennellyt esimerkiksi erilaisten strategiaprosessien, liiketoimintasuunnitelmien, muutosjohtamisen, uusien liiketoimintojen käynnistämisen ja yrityskauppojen parissa. Lisäksi Mikko on kokenut fasilitaattori. Mikon roolina hallituksessa on Infinen strategiatyön koordinointi sekä hallituksen työskentelyn kehittäminen.

Johanna Heikkilä 

Johanna Heikkilä (KTM, Tietojohtaminen ja johtajuus, LUT-Yliopisto) on IT-alan ja liikkeenjohdon ammattilainen, jolla on vuosien kokemus liiketoimintastrategioiden suunnittelusta, toteutuksesta ja organisaation toiminnan kehittämisestä. Johanna on hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) ja sertifioitu ratkaisukeskeinen yritysvalmentaja. Hän on myös toiminut puhujana tietointensiivisen liiketoiminnan modernista johtamisesta ja hänellä on paljon käytännön kokemusta siitä, kuinka kohdata monimutkaiset liiketoimintahaasteet ja tehdä niistä käyttökelpoinen ja toteutettava suunnitelma. Johannan tehtävänä hallituksessa on auttaa yrityksen strategian suunnittelussa ja toimeenpanossa.

Teppo Nieminen  

Teppo Nieminen (KTM, Helsingin kauppakorkeakoulu) on tehnyt pitkän uran konsulttina strategiatyön, strategisen ennakoinnin sekä liiketoiminnan ja organisaatioiden kehittämisen alueilla. Asiakkaina on ollut sekä suuryrityksiä, startupeja, järjestöjä että julkista sektoria. Teppo on kokenut projektien vetäjä, jonka tärkein rooli hallituksessa on sparrata strategiassa ja liiketoiminnan kehittämisessä. 

Timo Kaisla

Timo Kaislalla (DI, MBA) on yli 20 vuoden kokemus pienistä kasvuyrityksistä suuriin pörssiyrityksiin. Hän on johtanut ja konsultoinut organisaatioita useammassa Euroopan maassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa. Osaamisen ytimessä on toimialariippumaton kasvun buustaaminen ja liiketoiminnan kehittäminen – erityisesti tilanteissa, joissa digitaalisuudesta on tullut tai muodostumassa merkittävä menestystekijä.

Thomas Holm

Thomas Holm on yrittäjä, neuvonantaja ja sijoittaja, joka on innostunut muotoilu- ja systeemiajattelusta. Thomas auttaa yrityksiä kehittämään kestävämpiä liiketoimintamalleja maailmassa, jota ajaa eksponentiaalinen teknologiakehitys. Aikaisemmin Thomas on ollut perustajaosakkaana palvelumuotoilutoimisto Kaufmann Agencyssa ja terveysteknologiaa kehittävässä Noona Healthcaressa. Tällä hetkellä hän toimii globaaleihin kestävyyshaasteisiin erikoistuneen Leapfrog Projectsin perustajaosakkaana.

NEUVONANTAJAT

Miemo penttinen

Miemo Penttinen on palvelumuotoilija, vuorovaikutussuunnittelija ja valokuvaaja, joka on 15 vuoden ajan toiminut erilaisissa rooleissa – johtavasta suunnittelijasta tuotepäällikköön – eri toimistoissa ja startupeissa sekä freelancerina. Miemon poikkeuksellisen runsaaseen kykypalettiin kuuluvat mm. monitahoisen strateginen ajattelu ja erinomainen tekninen osaaminen.

Arto o. Salonen

Arto O. Salonen (KT) on vastuulliseen elämäntapaan siirtymisen asiantuntija, Itä-Suomen yliopiston apulaisprofessori sekä dosentti, jolla on paikka myös Suomen kestävän kehityksen asiantuntijapaneelissa. Muun muassa jälkiteollisen, tekoälyistyvän yhteiskunnan vääjäämätöntä muutosta ja hyvän elämän merkitystä tutkiva Salonen on tehnyt uran tulevaisuuslähtöisen muutosajattelun parissa. Salonen pohjaa työnsä kahteen luovuttamattomaksi kuvailemaansa asiaan: elämän edellytysten periksiantamattomaan vaalimiseen ja kaikille yhteiseen ihmisarvoon.

Tiina Zilliacus

Tiina Zilliacus on yrittäjä, sijoittaja ja bisnesenkeli, jonka intohimona on uusien digitaalisten tuotteiden ja liiketoimintakonseptien ketterä kehittäminen. Hänen kattava kokemuksensa erilaisista digitaalisista liiketoimintamalleista tuo arvokkaita lisänäkökulmia vastuulliseen liiketoimintaan.

Tuulia SYvänen

Tuulia Syvänen on aktivisti, pitkän linjan kansalaisjärjestötoimija ja rehellisyyskouluttaja. 17-vuotiaasta lähtien ympäristö- ja kehitysjärjestöissä mukana olleella Tuulialla toimi 10 vuotta Reilun kaupan johtotehtävissä Suomessa ja viisi vuotta järjestön kansainvälisessä katto-organisaatiossa. Hän on myös kerännyt kokemusta yhteiskuntavastuun raportoinnista Global Reporting Initiativen johtotehtävissä Hollannissa ja ollut johtamassa useamman suomalaisen ympäristöjärjestön toimintaa.

Heini Hirvonen

Heini on liikkeenjohdon konsultointiin ja tulevaisuusajatteluun erikoistunut ekonomi, strategi ja hallitusammattilainen. Hän osaa viedä kestävän vastuullisuuden organisaation strategian ytimeen. Heinin intohimona on rakentaa tulevaisuudenkestäviä ja merkityksellä johdettuja organisaatioita ja brändejä. Hänellä on pitkä kokemus markkinoinnin, myynnin ja viestinnän kansainvälisistä johtotehtävistä. Viimeisimpänä hän on toiminut vastuullisuusviestintään keskittyvän viestintätoimiston toimitusjohtajana ja konsultoinut ylintä johtoa niin julkisella, kolmannella kuin yksityiselläkin sektorilla.

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter
  • Instagram

Infine

info@infine.fi

Y-tunnus: 2930948-2

Alppikatu 17, 00530 Helsinki

Sivustollamme käytetään evästeitä. Lisätietoa tietosuojaselosteesta

 

© Infine 2020
 

Taideteokset sivustolla: Nina Vauhkonen

fibs_peruslogo_sininen-01.png