kuvio5.png

HALLITUS

MINNA HALME 

Hallituksen puheenjohtaja

Minna Halme (KTT) on vastuullisen liiketoiminnan professori Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa ja Aalto Sustainability Hubin johtaja. Hän on työskennellyt vastuullisen liiketoiminnan parissa vuodesta 1990 sekä Suomessa, Ruotsissa Lundin yliopiston Kansainvälisessä Ympäristötalouden Instituutissa että USA:ssa Georgetownin yliopistossa. Hänen tutkimuksensa keskittyy kestävää kehitystä edistäviin liiketoiminnan innovaatioihin, joilla ratkaistaan ympäristöongelmia ja globaalia köyhyyttä.

 

Minna on Suomen Kestävän Kehityksen Asiantuntijapaneelin jäsen sekä Keskuskauppakamarin että SOK:n kestävän kehityksen neuvonantajaryhmien jäsen. Lisäksi hän on toiminut presidentti Halosen neuvonantajaryhmässä YK:n kestävän kehityksen paneelityössä. Hän on palkittu tieteellinen ja yhteiskunnallinen vaikuttaja ja opettaa kestävän liiketoiminnan kehittämistä sekä Aalto-yliopiston maisteriohjelmissa että yritysjohtajille.
 

Minna toimii hallituksen puheenjohtajana ja tuo mukanaan asiantuntijuutensa vastuullisen liiketoiminnan saralla.

Tuula jokipaltio 

Tuula Jokipaltio (HSE) on kokenut henkilöstöasiantuntija, jolla on pitkä kokemus organisaatioiden, johtamisen ja osaamisen kehittämisestä niin media- kuin it-alalta. Tuulan ammatillisen kiinnostuksen kohteena on nykyään erityisesti kulttuurin muotoilu sekä työn merkityksellisyys ja vastuullisuus osana työntekijäkokemusta. Tuula on vahva strategi ja yksi Infinen perustajista. Tuulan nostaa hallituksessa osaltaan näkyville vastuullisten tekojen merkitystä organisaatioiden työnantajamielikuvan ja tulevaisuuden kilpailukyvyn kannalta.
 

Markus myhrberg 

Markus Myhrberg (AA, VT) on osakkaana Lexia Asianajotoimistossa vastuualueenaan IPR-, teknologia- ja datapalvelut. Hän avustaa erityisesti immateriaalioikeuksiin, teknologiaan, tietosuojaan, markkinointiin, lisensointiin, kansainvälisiin sopimuksiin sekä osakassopimuksiin ja rahoituskierroksiin liittyvissä toimeksiannoissa. Markus toimii neuvonantajana ja hallituksessa myös useissa kasvu ja startup-yrityksissä. Markus tuokin mukanaan strategisen osaamisensa lisäksi laaja-alaisen kokemuksensa startup-ekosysteemeistä sekä konseptien kaupallistamisesta.

Mikko Syrjänen 

Mikko Syrjänen (KTT, DI) on strategian ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen sekä hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ). Hän työskentelee tällä hetkellä liiketoiminnan kehitystehtävissä Gasumilla. Mikolla on vankka kokemus strategiajohtamisessa, liiketoimintastrategiassa ja markkinatiedossa. Hän on työskennellyt esimerkiksi erilaisten strategiaprosessien, liiketoimintasuunnitelmien, muutosjohtamisen, uusien liiketoimintojen käynnistämisen ja yrityskauppojen parissa. Lisäksi Mikko on kokenut fasilitaattori. Mikon roolina hallituksessa on Infinen strategiatyön koordinointi sekä hallituksen työskentelyn kehittäminen.

Johanna Heikkilä 

Johanna Heikkilä (KTM, Tietojohtaminen ja johtajuus, LUT-Yliopisto) on IT-alan ja liikkeenjohdon ammattilainen, jolla on vuosien kokemus liiketoimintastrategioiden suunnittelusta, toteutuksesta ja organisaation toiminnan kehittämisestä. Johanna on hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) ja sertifioitu ratkaisukeskeinen yritysvalmentaja. Hän on myös toiminut puhujana tietointensiivisen liiketoiminnan modernista johtamisesta ja hänellä on paljon käytännön kokemusta siitä, kuinka kohdata monimutkaiset liiketoimintahaasteet ja tehdä niistä käyttökelpoinen ja toteutettava suunnitelma. Johannan tehtävänä hallituksessa on auttaa yrityksen strategian suunnittelussa ja toimeenpanossa.

Teppo Nieminen  

Teppo Nieminen (KTM, Helsingin kauppakorkeakoulu) on tehnyt pitkän uran konsulttina strategiatyön, strategisen ennakoinnin sekä liiketoiminnan ja organisaatioiden kehittämisen alueilla. Asiakkaina on ollut sekä suuryrityksiä, startupeja, järjestöjä että julkista sektoria. Teppo on kokenut projektien vetäjä, jonka tärkein rooli hallituksessa on sparrata strategiassa ja liiketoiminnan kehittämisessä. 

Timo Kaisla

Timo Kaislalla (DI, MBA) on yli 20 vuoden kokemus pienistä kasvuyrityksistä suuriin pörssiyrityksiin. Hän on johtanut ja konsultoinut organisaatioita useammassa Euroopan maassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa. Osaamisen ytimessä on toimialariippumaton kasvun buustaaminen ja liiketoiminnan kehittäminen – erityisesti tilanteissa, joissa digitaalisuudesta on tullut tai muodostumassa merkittävä menestystekijä.

Thomas Holm

Thomas Holm on yrittäjä, neuvonantaja ja sijoittaja, joka on innostunut muotoilu- ja systeemiajattelusta. Thomas auttaa yrityksiä kehittämään kestävämpiä liiketoimintamalleja maailmassa, jota ajaa eksponentiaalinen teknologiakehitys. Aikaisemmin Thomas on ollut perustajaosakkaana palvelumuotoilutoimisto Kaufmann Agencyssa ja terveysteknologiaa kehittävässä Noona Healthcaressa. Tällä hetkellä hän toimii globaaleihin kestävyyshaasteisiin erikoistuneen Leapfrog Projectsin perustajaosakkaana.