pallo4.png

Kannamme vastuun kanssanne

Quick, not dirty

Haluatko selvittää, onko tuotteesi tai palvelusi kestävämpi valinta?

Toimintamme keskeinen osa on riippumattomien asiantuntijoiden tekemä kuratointi, jossa Vastuullisuuspaneeli arvioi tuotteen tai palvelun vastuullisuutta sekä sitä, palveleeko tuote kestävää elämäntapaa ja onko se kestävämpi valinta suhteessa verrokkituotteisiin.

 

Kuratointi toimii alkupisteenä vastuullisuusmuotoilun prosessille sekä väylänä Ostavastuullisesti.fi-kampanjaan ja muihin Infinen media- ja elämyspalveluihin.

 

Lisätietoja vastuullisuuskuratoinnista:

annukka.png

Annukka Lehtonen

+358 407 382 359

annukka@infine.fi 

Tiina Saukko

+358 40 509 5909

tiina@infine.fi 

sonja.jpg

Sonja Antosalo

+358 50 355 8261

sonja@infine.fi 

Lean, not dirty

Haluamme kantaa vastuun yhdessä sinun ja yrityksesi kanssa – kannattavasti.

 

Vastuullisuusmuotoilu on kehittämisprosessi, jossa tarkastelemme tuotteenne tai palvelunne olennaisia vastuullisuus- ja kestävyysominaisuuksia suhteessa sen markkinointiväitteisiin sekä kohderyhmän tunnistettuihin tarpeisiin ja preferensseihin.

 

Vastuullisuusmuotoilun keinoin autamme teitä löytämään myynti- ja asiakaslähtöisiä keinoja vaikuttaa positiivisesti yrityksenne sosiaaliseen ja ympäristölliseen vastuullisuuteen sekä ilmastonmuutoksen ratkaisemiseen.

Lisätietoja vastuullisuusmuotoilusta:

Kristiina_Lahde.jpg

Kristiina Lähde

+358 40 568 5225

kristiina@infine.fi 

katja.png

Katja Lähde

+358 50 461 8644

katja@infine.fi 

Ostavastuullisesti.fi

Ostavastuullisesti.fi on kuluttajille suunnattu vastuullisen ostamisen sivusto, joka tarjoaa tukea, apua ja tärppejä kestävien valintojen tekemiseen. 

 

Tavoitteena on kuratoida markkinasta aina sen hetken parhaimmat tuotteet kestävämmiksi valinnoiksi siten, että jokainen kuluttaja löytää helposti itselleen tavan elää sekä kestävämmät ratkaisut kaikkiin tarpeisiinsa. Ostavastuullisesti.fi:ssä esitellään vain Vastuullisuuspaneelin kuratoinnin läpäisseitä tuotteita ja palveluita. 

 

Sivustolla on tarjolla myös erilaisia näkyvyys- ja elämyspalveluita yhteistyöartikkeleista podcasteihin ja muihin mediasisältöihin.

 

Haluatko tuotteesi tai palvelusi mukaan? Ota yhteyttä

annukka.png

Annukka Lehtonen

+358 407 382 359

annukka@infine.fi 

sonja.jpg

Sonja Antosalo

+358 50 355 8261

sonja@infine.fi 

Tiina Saukko

+358 40 509 5909

tiina@infine.fi 

Infine Insight

Infine Insight on vastuullisuuteen erikoistunut tutkimusyksikkö, joka tuottaa näkemyksiä ja keskustelunavauksia sekä tarjoaa räätälöityjä tutkimuspalveluita osana vastuullisuusmuotoilun prosessia.

 

Vastuullisuuteen ja kestävään kuluttamiseen keskittyvän kohderyhmäymmärryksen avulla haluamme auttaa yrityksiä vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin ja toiveisiin.
 

Lisätietoja:

katja.png

Katja Lähde

+358 50 461 8644

katja@infine.fi 

Tutustu aiempiin tutkimuksiimme:

Päättäjätutkimus: Vastuullisuus ja markkinointi 2020

Media- ja elämyspalvelut

Kestävä elämä by Infine -podcast

Oman genrensä kuunnelluimmaksi tähtäävä Kestävä elämä -podcast pureutuu siihen, miten jokainen voi elää helposti kestävämmin. 

 

Tulevaisuusvisionääri Perttu Pölösen toimittama podcast tarjoaa helppoja ja innovatiivisia ratkaisuja ja vinkkejä arkeen. Yhdessä Podifyn ja Up to Level Median kanssa tuotettavan sarjan tavoitteena on avata kuulijalle mahdollisuuksien horisontti, jossa jokainen tehty valinta on tilaisuus vaikuttaa paremman tulevaisuuden puolesta. Podcast tuotetaan myös oppimateriaaliksi 2. asteen opiskelijoille.

 

Haluatko mukaan? Ota yhteyttä

jemina-nylund-infine.png

Jemina Nylund

+358 50 361 1857

jemina@infine.fi 

annukka.png

Annukka Lehtonen

+358 407 382 359

annukka@infine.fi 

 
Jätä yhteydenotto- tai tarjouspyyntö

Kiitos viestistäsi!