MUUTOSTEORIA

Ihmisten huoli maailman tulevaisuudesta kasvaa. Kestävän kehityksen mukaiset elämänvalinnat, vastuulliset liiketoimintatavat ja ostopäätökset ovat helppoja ja tehokkaita tapoja vaikuttaa. Useimmissa tapauksissa kestävää kehitystä tukevien tuotteiden tai ratkaisujen käyttöönotto ei ole vaikeampaa tai vähemmän arvoa tuottavaa kuin vanhojen, kestämättömien vaihtoehtojen.

 

Yhteistyössä johtavien vastuullisuusasiantuntijoiden ja -ammattilaisten kanssa varmistamme, että kaikki toimemme – olivat ne sitten viestintää, tuotantoja, HR-konsultointia tai markkinointia – perustuvat tieteeseen ja tutkittuun tietoon.

INFINEN TARINA

Kun päätös yrityksen perustamisesta tehtiin vuoden 2018 elokuussa, alkoi Infine rakentua ennätysvauhdilla. Perustamisvaiheessa käytimme runsaasti aikaa eetoksen ja vaikuttavuustavoitteiden miettimiseen; asiaa lähestyttiin usean eri liiketoimintalogiikan kautta.

PERUSTETTU 
2018

Lopulta päädyimme lähes puolen miljoonan euron liikevaihtoon jo ensimmäisen 12 kuukauden aikana, ja sitä jonkinlaisena indikaattorina pitäen jatkoimme eteenpäin kohti vastuullisuudelle, vaikuttavuudelle ja ratkaisuille rakentuvan alustan kehittämistä.

LIIKEVAIHTO
400 000 €

/ 12 KK

Alustan tavoitteena olisi tarjota osallistumisen keinoja niille 3 miljoonalle suomalaiselle, jotka haluavat omilla päätöksillään vaikuttaa planeettamme tulevaisuuteen.
(Sitra: Resurssiviisas kansalainen -kyselytutkimus, 2019.)

TARJOTAAN KEINOJA OSALLISTUA

3 MILJOONALLE

SUOMALAISELLE

NOUSEVAT TEEMAT

VASTUULLISUUS

JA VAIKUTTAVUUS

Vastuullisuus ja vaikuttavuus nousevat läpi yhteiskunnan koko ajan tärkeämmiksi teemoiksi. Yritysten vastuullisuus on kovaa vauhtia levittäytymässä erillisistä yksiköistä osaksi kaikkea liiketoimintaa. Uskomme, että olemme siirtymässä aikaan, jossa tarvitaan nopeita ja ymmärrettäviä tuloksia sosiaalisen vastuun ja ympäristövastuun alueilla, jotta ihmisten toimintakyky säilyy. Kuluttajakäyttäytyminen tulee muuttumaan radikaalisti, samoin työn tekemisen tavat ja työntekijöiden rooli. Positiivinen muutos syntyy siitä, että ihmisille annetaan vaikuttamisen välineet. Siksi olemme lähteneet kehittämään vastuullisuusdesignajattelua ja osaajaverkostoamme siten, että voimme edistää kestävää elämäntapaa ja luoda hallinnan tunnetta asiakkaiden ja työntekijöiden arkeen.

Yksi monista yhteisen matkamme varrella versoneista ihmetyksen aiheista on ollut se ammattitaitoisten ja lahjakkaiden ihmisten joukko, joka on lähtenyt tekemään töitä kanssamme. Olemme saaneet kohdata häkellyttävän runsaan joukon monialaisesti osaavia ihmisiä, jotka ovat jakaneet tavoitteemme ja antaneet tietouttaan käyttöömme. On helppoa jatkaa tekemistä ja uskoa asiaansa, kun omien alojensa ammattilaiset näyttävät tahoillaan vihreää valoa ja ovat valmiina hyppäämään mukaan.

MONIALAISESTI
OSAAVIA
IHMISIÄ

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter
  • Instagram

Infine

info@infine.fi

Y-tunnus: 2930948-2

Alppikatu 17, 00530 Helsinki

Sivustollamme käytetään evästeitä. Lisätietoa tietosuojaselosteesta

 

© Infine 2020
 

Taideteokset: Nina Vauhkonen