• Infine

Tulossa uusi podcast: Kestävä elämä by Infine

Päivitetty: touko 11


Miten elää helposti kestävämmin? Mitä merkitystä on alkuperämaalla tai tuotteen elinkaarella? Mikä on omien elämäntapojeni merkitys ilmastonmuutoksessa? 


Uudessa podcast-sarjassa pureudutaan kestäviin elämäntapoihin ja ilmastokysymyksiin futuristi ja kirjailija Perttu Pölösen sekä vaihtuvien asiantuntijavieraiden johdolla.


Kestävä elämä -podcast nostaa kestävän elämäntavan ja tulevaisuuden mahdollisuudet puheenaiheeksi positiivisella ja ratkaisukeskeisellä otteella, avaten kuulijalle kuinka tämä voi vaikuttaa jokapäiväisillä valinnoilla sekä ratkaisuilla, jotka ovat jo nyt ulottuvillamme.


Podcast on tarkoitettu kaikille kestävistä elämäntavoista kiinnostuneille, mutta lisäksi se tullaan jakamaan opetusmateriaalikäyttöön vastaamaan etäopetukseen soveltuvien sisältöjen akuuttiin kysyntään. Sisältöteemat palvelevat erityisesti 2. asteen opiskelijoiden ilmastovastuuseen, kestävään kehitykseen ja talousosaamiseen liittyviä oppimistavoitteita, ja niiden ympärille toteutetaan myös erilaisia oppimistehtäviä.


Sarjan jaksoissa tullaan käsittelemään jokaisen meistä arkea koskettavia aiheita vastuullisesta kuluttamisesta aina kestävään arkiruokaan, hävikin vähentämiseen sekä tulevaisuuden energiaan. Tarkoitus on auttaa kuulijoita löytämään itselleen sopivia tapoja toimia paremman tulevaisuuden puolesta.


Sarjaa tuotetaan yhteistyössä Podifyn kanssa. Yhteistyökumppaneina ja pedagogisen sisällön toimitusneuvostona ovat mukana Opetushallitus, YK-liitto, Perho Liiketalousopisto sekä Marttaliitto.


Kestävä elämä -podcast tulee vapaasti kuunneltavaksi Spotify’hin, SoundCloudiin, iTunesiin sekä yhteistyökumppanien medioihin. Lisäksi se jaellaan opetuskäyttöön Opetushallituksen avointen oppimateriaalien kirjaston kautta.Haluatko mukaan kestävän tulevaisuuden tekijäksi? Tule sponsoriksi!

Tavoitteenamme on tehdä Suomen kuunnelluin kestävää elämäntapaa käsittelevä podcast ja haemme nyt mukaan yhteistyökumppaneita – pääset osaksi huippuammattilaisten tuottamaa podcast-sarjaa helpolla avaimet käteen -mallilla.


Pyydä lisätiedot ja konseptin esittely Jemina Nylundilta, jemina.nylund(at)infine.fi, p. 050 361 1857

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Infine

info@infine.fi

Y-tunnus: 2930948-2

Alppikatu 17, 00530 Helsinki

Sivustollamme käytetään evästeitä. Lisätietoa tietosuojaselosteesta

 

© Infine 2020
 

Taideteokset: Nina Vauhkonen