• Infine

Tutkimus: Mitä tapahtuu Euroopan markkinoilla juuri nyt?


Olemme käynnistämässä tutkimusta, jossa selvitetään kuinka koronaviruspandemia vaikuttaa tällä hetkellä kuluttajakäyttäytymiseen Euroopassa. Tavoitteenamme on rakentaa suomalaisten yritysten käyttöön tilannekuvaa tärkeimmistä vientimaistamme, mutta tutkimuksen avulla voimme tulevaisuudessa ymmärtää paremmin myös ihmisten reaktioita ja ratkaisuja ilmastonmuutoksen suhteen.


Teemme projektia yhteistyössä brittiläisen Datapraxiksen kanssa, joka hyödyntää YouGovin Covid-19 Trackerin tuottamaa dataa 9 Euroopan maasta. Mukana tarkastelussa ovat Ranska, Saksa, Italia, Espanja, Iso-Britannia, Tanska, Norja, Ruotsi ja Suomi. Dataa kerätään, analysoidaan ja tulkitaan 8 viikon ajan, ja tuloksista koostetaan 3 raporttia; analyysi tehdään tutkimusjakson alussa, keskivaiheilla ja lopussa.

Kartoitamme tällä hetkellä tutkimuksesta kiinnostuneita yrityksiä, sillä voimme toteuttaa sen vain jos kulut saadaan katettua kokonaan. Haluamme mahdollistaa tulosten hyödyntämisen vallitsevassa vaikeassa markkinatilanteessa mahdollisimman monelle yritykselle, minkä vuoksi hinnoittelu tulee tapahtumaan yrityksen koon perusteella.


Jos haluat kuulla lisää, ota yhteyttä Tiina Saukkoontiina@infine.fi, p. +358 40 509 5909.


Lataa tutkimusesite >>


Tilaa tutkimus yrityksellesi >>