Webinaari:
Miten huomioin kestävän kehityksen sijoitussuunnitelmassa?

Tervetuloa vastuullisen sijoittamisen webinaariin, jossa syvennymme kestävän kehityksen näkökulmat huomioivan sijoitussuunnitelman laatimiseen yhdessä sijoitusalan huippuammattilaisten kanssa.

Luvassa keskustelua muun muassa kestävän kehityksen tulevaisuuden trendien sekä sijoittajan arvojen ja kestävän kehityksen tavoitteiden huomioimisesta sijoitussuunnitelmaa tehtäessä.

Aika: torstaina 1.10.2020 klo 10–11

 

Webinaari on maksuton. Webinaarista tehdään myös tallenne, joka jaetaan tilaisuuden jälkeen sähköpostitse kaikille mukaan ilmoittautuneille.

Webinaarin juontaa Tom Liljeström

Tom Liljeström, DI, KTM, on toiminut sijoitus-, rahasto-, ja varainhoitoalalla viidellä vuosikymmenellä niin toimitusjohtajan kuin hallitusten jäsenen roolissa. Hän toimii nyt Boardman-partnerina, eri hallitustehtävissä ja väitöskirjatutkijana.

Panelistivieraat
Annukka Paloheimo-Segersven

SFR Research

Annukka Paloheimo -Segersven, Ph.D. on finanssialan laatututkimuksen veteraani sekä SFR:n toimitusjohtaja. Hän on tutkinut pohjoismaalaisia yrityspankkeja ja varainhoitotaloja jo 30 vuoden ajan perustamansa tutkimuslaitoksen, SFR Research (Scandinavian Financial Research) kautta. SFR Researchin tavoitteena on tuottaa puolueetonta varainhoidon tutkimusta ja konsultaatiota niin sijoittajien kuin varainhoitajien käyttöön.

Outi Kalpio

LähiTapiola Varainhoito

Outi Kalpio on sijoitustoiminnan ja vastuullisen sijoittamisen ammattilainen. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus osake- ja korkosijoittamisesta LähiTapiolassa ja lähes 15 vuoden kokemus vastuullisesta sijoittamisesta. Vuodesta 2007 lähtien hän on vastannut salkunhoidosta ja vastuullisen sijoittamisen kehittämisestä sekä ollut LähiTapiola Varainhoidon johtoryhmän jäsen.

Ira Van Der Pals

Kirkon eläkerahasto

Ira van der Pals toimii Kirkon eläkerahaston (KER) sijoitusjohtajana. Kirkon eläkerahasto vastaa evankelisluterilaisen kirkon henkilöstön eläkkeiden rahoituksesta ja eläkevarojen sijoittamisesta. Kirkon eläkerahasto on tehnyt pitkäjänteistä työtä vastuullisen sijoittamisen puolesta ja ollut aktiivisesti mukana kehittämisen vastuullisen sijoittamisen käytäntöjä Suomessa.

Sami Tuhkanen

Sitra

Sami Tuhkanen vastaa Sitran sijoituksista. Hänellä on noin 15 vuoden kokemus sijoitustoiminnasta. Sitra on eduskunnan alainen rahasto, jonka toiminta rahoitetaan sijoitustoiminnan tuotoilla. Vastuullisuus on olennainen osa Sitran sijoitustoimintaa.

Yhteistyössä